У 2019 році українці придбали 587 автомобілів Porsche

У 2019 році офіційна дилерська мережа Porsche в Україні продала 587 автомобілів Porsche, що на 58 автомобілів більше за продажі 2018 року, із загальним приростом у 11%. У власному конкурентному сегменті Porsche отримав 6,9% частки.

Порівняно з попереднім роком, 2019 рік продемонстрував зростання продажу запчастин, аксесуарів та мерчандайзу на 13,5%, встановивши історичний рекорд з продажів за весь час присутності бренду в Україні.

Упродовж року моделі Cayenne, Macan та Panamera стали найпопулярнішими серед усіх моделей Porsche в Україні. Продажі Cayenne склали 315 авто, Macan – 184, Panamera – 59. Лише у грудні українці придбали 64 автомобілі бренду, з них 39 – моделі Cayenne. Cayenne також продемонстрував високі результати і світових продажів: упродовж 2019 року клієнтам передано 92 055 автомобілів, що на 29% більше порівняно з попереднім роком. В свою чергу, Porsche Macan залишається найпопулярнішим автомобілем компанії у світі, за 2019 рік клієнти отримали 99 944 авто.

Програма з продажу автомобілів з пробігом, Porsche Approved, приваблює українців все більше. У 2019 році за цією програмою придбано 53 автомобілі. Porsche Approved включає перевірку вживаного автомобіля Porsche за 111 пунктами і його відновлення до заводського стану. Фахівці усувають технічні несправності та, за потреби, встановлюють оригінальні запчастини Porsche. Обираючи Porsche Approved, клієнти отримують автомобілі в ідеальному стані, з офіційною гарантією та прозорою сервісною історією. Програма розповсюджується на автомобілі Porsche віком до 15 років і пробігом до 200 тисяч кілометрів.

Легендарні спорткари з пробігом від офіційного дилера, з гарантією та послугою Porsche Assistance, є оптимальним рішенням, коли водій бажає повсякчас відчувати враження від спортивної їзди, проте не визначився з конкретною моделлю чи брендом. Адже, як відомо, старих Porsche не буває. Шукачі нових вражень окремо цінують можливість участі в ексклюзивних перегонах для власників Porsche в Україні.

700+ нових автомобілів та приріст від 20% на сервіс – такими є плани бренду Porsche в Україні на 2020 рік.

За стратегією компанії Porsche AG, до 2025 року 50% усіх нових автомобілів будуть електрифіковані. Приміром, таким стане наступне покоління Macan. З 2020 року виробник працюватиме над гібридними моделями та повністю електричними спорткарами, хоча вже у вересні 2019 року презентував свій перший електромобіль Taycan.

У березні 2020 року офіційна дилерська мережа Porsche в Україні представить перший електричний спорткар Taycan. Вартість новинки стартуватиме від 2 587 230 гривень (станом на 30.01.2020).  А вже в 4 кварталі 2020 року буде презентовано Taycan у кузові Cross Turismo.

Окрім Taycan, у 2020 році Україна очікує на інші захоплюючі новинки бренду та потужні модифікації моделей, представлених у 2019 році: Panamera 10 Years Edition, Macan GTS, 911 Turbo S, 911 Turbo, Cayenne GTS, 718 T.

03.02.2020