Проект Porsche Destination Charging електрифікує Україну

Проект Porsche Destination Charging  електрифікує Україну

За статистикою*, в Україні налічується більше 25 тисяч електричних та гібридних транспортних засобів. Лише у 2019 році на території країни зареєстровано 671 новий електричний автомобіль. Кількість власників електрокарів постійно зростає – відповідно підвищується попит на зарядні станції для автомобілів.

ТОВ «Віннер Імпортс Україна», офіційний імпортер бренду Porsche в Україні, запрошує преміальні локації долучитися до проекту Porsche Destination Charging на партнерських умовах. Проект передбачає встановлення зарядних станцій для гібридних та електричних автомобілів на території об’єктів преміум сегменту. Він впроваджується, щоб розширити зарядну інфраструктуру та забезпечити зростаючі потреби клієнтів у зарядних станціях найвищого класу.

Локаціями для встановлення зарядних станцій Porsche Destination Chargers можуть стати ресторани, заміські комплекси, готелі, модні ательє, салони краси, приватні клініки, спортивні та оздоровчі клуби, тенісні корти, фітнес-, гольф- та яхт-клуби, зони відпочинку преміум класу,  тощо. Для співпраці з Porsche та встановлення Porsche Destination Chargers достатньо мати всього 5 м вільного місця на власній території паркувального майданчика.

Проект Porsche Destination Charging стартує у лютому 2020 року – перед появою нового Porsche Taycan в Україні. Перший електричний спорткар бренду буде представлено в офіційній дилерській мережі Porsche в Україні наприкінці березня 2020 року. Офіційна дилерська мережа розпочала приймати попередні замовлення на електричний спорткар ще у 2019 році і зафіксувала високий попит серед українців. Сьогодні в Україні вже підписано 68 контрактів на Porsche Taycan.

Поява на ринку електричного спорткару Porsche – це не лише вихід сучасної новинки,  але й популяризація та потужний розвиток електротранспорту на всіх рівнях, і зокрема – інфраструктури зарядних станцій.

Пропозиція для партнерів

В рамках проекту партнерства з локаціями, Porsche надасть оригінальні зарядні станції Porsche Destination Chargers і забезпечить підтримку з підключення та встановлення обладнання. На кожній локації може розміщуватися 2 зарядні станції типу АС.

Кожен об’єкт інфраструктури з брендовими станціями Porsche Destination Chargers одразу відображається у навігаційній системі, доступній в режимі онлайн для всіх власників електричних та гібридних авто. Система відкриває мапу оригінальних зарядних станцій Porsche, доступних для використання. Відповідно власники електромобілів можуть завітати на станцію для підзарядки авто та скористатися переліком привабливих послуг, які пропонує кожна локація. Porsche постійно розширює опції автомобілів – але також і можливості для клієнтів. Вподобавши місце, вдруге гості можуть завітати за послугами саме локації, а не для заряджання авто.

Очікування від локації

Плануючи встановити зарядну станцію на своїй території, об’єкт інфраструктури повинен мати мінімум 2 місця для паркування по 2.6 м кожне. Оскільки Porsche забезпечує допомогу зі встановленням устаткування, відповідальні за процес представники локації мають дотримуватися технічних вимог зі встановлення зарядних станцій та брендування. Локація повинна забезпечити 3-фазне підключення (400 В) та силу струму у 16 А.

Послуги зарядної станції зможе отримати електромобіль будь-якого виробника, вартість встановлюється на розсуд локації. Водночас клієнти Porsche отримають можливість заряджати авто на станціях Porsche Destination Chargers безкоштовно.

Беручи участь у проекті Porsche Destination Charging, локація разом із брендом Porsche має встановити зарядну станцію на своїй території до 1 квітня 2020 року

На сьогодні партнерами проекту вже стали ЖК «Чикаго» у Києві, оздоровчо-розважальний комплекс «Золота Форель» на Львівщині та Superior Golf & Spa Resort у Харкові, який встановить зарядну станцію до нового гольф-сезону.

Виробник пропонує майбутнім власникам Porsche Taycan декілька опцій заряду для свого першого електричного спорткару: настінний блок, заряджання біля роботи чи спортзалу, або ж потужна інфраструктура зарядних станцій. Швидко і зручно зарядити електрокар, приємно провівши час на привабливій партнерській локації, – таку можливість українці точно оцінять.

Партнери, які бажають долучитися до співпраці з найвідомішим брендом спорткарів у світі, та оснастити свою локацію зарядною станцією Porsche преміум класу, можуть звернутися за детальною інформацією та партнерською пропозицією за адресою yantonyuk@winner.ua.

*Статистика представлена згідно з даними MSC MIA of Ukraine

12.02.2020