Лімітована Panamera 10 Years Edition – цьогорічний ексклюзив у бензиновій та гібридній версіях

2020 рік став особливим для бренду в Україні: презентація першого електрокару Porsche Taycan та запуск ювілейної лімітованої версії Panamera 10 Years Edition.

У 2019 році компанія Porsche AG відзначила десятирічний ювілей Panamera випуском спеціальної версії Panamera 10 Years Edition, яку можна замовити лише у 2020 році. Модель доступна у двох версіях – бензиновій та гібридній. Вартість Panamera 4 10 Years Edition стартує від 3 020 830 гривень*, а Panamera 4 E-Hybrid 10 Years Edition – від 3 354 850 гривень*.

Як замовити ексклюзив

Дізнатися особливості, замовити лімітовану Panamera та інші спорткари можна в офіційних дилерських центрах Porsche в Україні. Вони надають послуги також дистанційно: сервіс та виїзні тест-драйви, онлайн продажі нових авто та автомобілів з пробігом (програма Porsche Approved) з адресною доставкою. Кожне авто дезінфікують до відправки клієнту евакуатором, співробітники використовують маски та рукавички. Водночас відділи продажу та сервісу відкриті для клієнтів та працюють згідно з вимогами Міністерства охорони здоров’я України.

За словами Майкла Штайнера, члена ради директорів та керівника відділу розробок Porsche AG, Panamera зіграла визначну роль в історії бренду за останні 10 років, а наразі «потужні гібридні версії цієї моделі прокладають шлях у майбутнє електромобільності Porsche».

Унікальною Panamera 10 Years Edition роблять 3 характеристики: розширене базове оснащення, технології ходової частини і ексклюзивні акценти.

Окремі додаткові опції з комплектації Panamera 10 Years Edition:

• Адаптивна пневматична підвіска з системою регулювання жорсткості амортизаторів (PASM)
  • Світлодіодні фари, включаючи систему динамічного освітлення (PDLS Plus)
  • Панорамний дах
  • 14-позиційні передні сидіння з пакетом пам'яті
  • Аудіосистема об'ємного звучання BOSE®
  • 21-дюймові диски Panamera Sport Design із оздобленням White Gold Metallic

Лімітована версія Panamera 10 Years Edition: комфорт, безпека, статус

Комфорт, безпека та високий статус власника Porsche – ті фактори, які бренд взяв до уваги під час розробки спеціальної лімітованої версії Panamera 10 Years Edition.

Адаптивна пневмопідвіска з системою регулювання жорсткості амортизаторів наче згладжує шлях, даруючи комфорт водію та пасажирам. Панорамний дах призначений для покращеного відчуття простору, доводчики дверей гарантують м’яке зачинення, а з аудіосистемою об'ємного звучання BOSE® Surround Sound музичні треки створюють враження присутності на концерті улюбленого виконавця. Додаткову увагу приділено функціям допомоги водію: система допомоги при паркуванні (ParkAssist), включно з камерою заднього виду, та система допомоги водію під час зміни полоси руху (Lane Change).

Ексклюзивні елементи дизайну та ювілейне маркування підкреслюють розкіш лімітованої версії Panamera 10. Колір White Gold Metallic набуває особливого значення: ним оздоблений напис «Panamera 10» на передніх дверях та 21-дюймові колісні диски Panamera Sport Design. Також напис «Panamera 10» виробник наніс у салоні на панелі переднього пасажира і накладках порогів.

Panamera 4 10 Years Edition потужністю у 330 к.с. із крутним моментом 450 Нм за 5,3 секунди розганяється від 0 до 262 км/год. Споживання пального у комбінованому циклі – 8,4 л/км. Гібридна версія Panamera 4 E-Hybrid 10 Years Edition за 4,6 секунди прискорюється від 0 до 278 км/год із потужністю у 462 к.с. і крутним моментом 700 Нм. Витрати пального у комбінованому циклі становлять 2,7 л/км.

* Вартість автомобіля вказана для базової комплектації без урахування вартості додаткового обладнання. Вартість розрахована станом на 28.04.2020 року за курсом, розміщеним на сайті winner.ua. Наданий розрахунок є попереднім та вимагає уточнення у офіційних дилерів Porsche в Україні. Остаточна вартість автомобіля вказується у договорі купівлі-продажу на дату підписання договору про придбання автомобіля.

29.04.2020