Коли автомобіль стає супергероєм: Допрем’єрний показ «Playmobil: The Movie» в 4 містах України

28 січня 2020 року в Києві, Львові, Харкові та Дніпрі офіційний імпортер бренду Porsche, ТОВ «Віннер Імпортс Україна», та провідний кінодистриб'ютор MMD UA проведуть допрем’єрний показ анімаційного фільму «Playmobil: The Movie». До перегляду та неформального спілкування вже запрошено понад 1000 гостей з дітьми.

На новий пригодницький мультфільм, офіційний прокат якого в Україні стартує 30 січня, юні глядачі очікують вже давно. Ідею сюжету та назви стрічки взято від серії конструкторів Playmobil, яка вже 45 років викликає дитячий захват у всьому світі. Це перший кінопроект Porsche та Playmobil, які спільно розробляють ігрові набори та співпрацюють з 2014 року.

«Porsche був першим ліцензованим продуктом Playmobil. Відтоді ми щороку випускаємо ретельно розроблений новий набір, і кожен із захопленням сприймають діти, підлітки та їхні батьки», - каже К'єлл Грюнер, керівник відділу маркетингу Porsche AG. «Ця успішна співпраця тепер увінчається мультфільмом». З відповідним набором ігор компанії також представлять перший Porsche з дистанційним керуванням від Playmobil.

Сюжет зосереджено навколо пригод секретного агента Рекса Дашера, який під час виконання своєї місії подорожує на концепт-карі Porsche – Mission E. Саме він став прототипом реального електрокару Porsche Taycan – першого електричного спортивного автомобілю Porsche, який підносить на новий рівень технології ери електрифікації. Глядачі зможуть отримати неповторні враження від інноваційних функцій електромобіля. Навіть з екрану видно новий концепт електрокару: відсутність традиційних фар, проекційний дисплей, сенсорний екран та оригінальні елементи дизайну реального Porsche Taуcan. Автомобіль стає справжнім персонажем мультфільму на рівні з іншими героями.

Анімацію озвучили українські зірки: співачка Лілу та Дзідзьо. За словами самого Дзідзьо, він та його персонаж схожі між собою. Глядачі точно впізнають органічний образ Дзідзьо у його герої Дейлі.

Разом герої мультфільму протистоять антигероям, вчаться долати перешкоди та бути безстрашними. Вони доводять:  якщо вірити в себе та триматися разом – неможливого не існує.

Перший електричний Porsche Taycan буде представлено у офіційній дилерській мережі Porsche в Україні у березні 2020 року.

24.01.2020