Гості допрем’єрного показу «Playmobil: The Movie» побачили концепт-кар електромобілю Porsche Taycan на великих екранах

28 січня відбулася зіркова прем’єра видовищної анімації «Playmobil: The Movie». Близько1000 глядачів відвідали заходи в Києві, Львові, Харкові та Дніпрі та мали можливість першими побачити анімацію на великих екранах.

Зображений у мультфільмі концепт-кар Porsche Mission E, що ліг в основу Porsche Taycan, сприймається як справжній герой стрічки із власним характером, адже Porsche Mission E став суперкаром секретного агента Рекса Дашера. Сам Porsche Taycan, перший повністю електричний автомобіль бренду Porsche, з’явиться в Україні у березні 2020 року.

Характер електричного спорткару Porsche видно навіть з екрану: динаміка, швидкість, емоції. Герой мультфільму, секретний агент Рекс Дашер, є нібито єдиним цілим зі своїм електромобілем: одна мета, одна місія, одне життя. Автомобіль, який палає жагою до пригод – це і є чистокровний Porsche.

Ще однією унікальною рисою Taycan, відображеною у стрічці через прототип Mission E, є візуальні характеристики електромобіля. Чітко витримана ідентичність бренду Porsche: спеціальна геометрія капота, передніх крил, плавна лінія спадаючого даху та повітрозабірники замість решітки радіатора. А виразні колісні арки позаду та унікальна форма фар додатково підкреслюють: Mission E – це справжній Porsche. Швидкість концепту Mission Е в анімації дійсно вражає та вже дає зрозуміти, яким динамічним буде Porsche Taycan.

Загалом компанія Porsche AG планує, що до 2025 року більше 50% проданих нових автомобілів матимуть електропривід. Незабаром після Porsche Taycan з’явиться його наступна модифікація – Cross Turismo.

«Playmobil: The Movie» – це не лише повнометражна стрічка, це також іграшка для дітей і дорослих. А стати власниками іграшкового електрокару пощастило дітям на допрем’єрних показах анімації в Києві, Львові, Харкові та Дніпрі.

Розваги та подарунки для дітей, аніматори, солодощі та зіркові гості створили атмосферу справжнього свята.

Офіційний імпортер бренду Porsche, ТОВ «Віннер Імпортс Україна», та кінодистриб'ютор MMD UA провели допрем’єрний показ за 2 дні до офіційного старту прокату. Офіційно прем’єра мультфільму виходить на екрани 30 січня.

Ролі акторів дубляжу виконали українські зірки – Дзідзьо та Lilu. Співачка Lilu зізнається: улюбленим епізодом роботи над мультфільмом став момент, коли її героїня Марла перетворюється з дівчини на ляльку. Епізод з перевтіленням найцікавіший для озвучування персонажу, бо змінюється все, і зокрема – голос.

В свою чергу, Дзідзьо підтвердив схожість зі своїм персонажем – позитивним балакучим водієм фуд-траку Дейлом. «Дейл – це справді я 5 років тому, допоки не підстриг волосся» - пояснив співак гостям під час допрем’єрного показу стрічки.

Сюжет повнометражного мультфільму – це пригоди головних героїв, де вони рятують один одного, співпрацюють та долають перешкоди. На цьому шляху вони також знаходять справжніх себе – таких, якими завжди мріяли бути – сміливих, відчайдушних та з вірою у себе.

31.01.2020