До Дня Святого Валентина: преміальні кросовери Porsche з вигодою до 14%*

Офіційна дилерська мережа Porsche в Україні пропонує виняткові умови придбання легендарних автомобілів Porsche, наявних на складі в Україні. Лише у лютому та березні 2020 року в Україні діють спеціальні пропозиції на придбання автомобілів Porsche 2019 року виробництва.

Для кожної моделі запропоновані спеціальні опції та пакетні комплектації, що підкреслюють її унікальний характер. Спеціальні умови придбання діють до кінця відповідного терміну для кожної моделі або до повного продажу останнього авто із запропонованого модельного ряду.

Porsche  Cayenne: із вигодою до 14%* спеціально до 14 лютого

Спортивний позашляховик Porsche Cayenne — найпопулярніша модель Porsche в Україні, яка чудово пасує для спільних подорожей містом та відпочинку.

Саме зараз шанувальникам Porsche офіційна дилерська мережа пропонує на вибір найбільш зручні умови придбання автомобіля, які діють до 31 березня 2020 року:

• Придбання Porsche Cayenne із 3-літровим бензиновим двигуном V6 у комплектації Winner Package із вигодою до 14%*.
  • Та варіант придбання Porsche Cayenne у комплектації Winner Package із вигодою до 10%* та комплектом оригінальних зимових коліс для Porsche Cayenne у подарунок**.

Пакетна комплектація Winner Package включає:

• Металізована емаль: кольори Jet Black Metallic, Biskay Blue Metallic та Carrara White Metallic
  • Підігрів усіх сидінь салону, підігрів керма, підсилювач керма Plus, 20-дюймове запасне колесо для тимчасового використання
  • Система регулювання жорсткості амортизаторів та комфортного закриття дверей
  • Система кругового огляду 360 градусів

З усіма опціями та подарунковими комплектами коліс можна ознайомитися на офіційному сайті porsche.ua.

Porsche  Cayenne вирізняється потужністю та динамікою, це ідеальний партнер для щоденних поїздок містом та яскравих пригод. Динамічний стиль дизайну підкреслює спортивний характер авто та нагадує про генетику справжнього Porsche. Це визнає і одна із власників Cayenne, відома тревел-блогер Аліса Ілієва: «Шанувальники марки жартують, що свій Porsche легко впізнати навіть у темряві. При створенні нових моделей іноді беруть елементи дизайну з інших авто, наприклад, при розробці нового Cayenne в дизайн вкладені елементи з 718 і 911 кузова. Це і називається ДНК».

Porsche Macan: із вигодою до 5,5%*** у комплектації Life Package

У 2019 році спортивний позашляховик Macan став найпопулярнішим автомобілем компанії у світі – клієнтам передано 99 944 автомобілі. В Україні автомобілі 2019 року виробництва пропонуються у комплектації Life Package із вигодою до 5,5%***.

Особливості пакетної комплектації Life Package:

• Рейлінги на даху чорного кольору, 19-дюймові колеса Macan Sport, інтер’єр у двох кольорах та пакет курця
  • Сидіння з рельєфної шкіри оснащені електрорегулюванням на 14 положень, а передній ряд зберігає індивідуальні налаштування та підігрівається разом із кермом
  • Інтелектуальні опції: система допомоги при паркуванні ParkAssist із камерою заднього виду, додаток Apple® CarPlay та голосовий помічник Siri® – тепер усіма можливостями iPhone користуватися ще комфортніше

Повний перелік опцій пакетної комплектації доступний на офіційному сайті porsche.ua

Porsche Macan вирізняється маневреністю та компактністю, це ідеальний автомобіль для міста, зручний в експлуатації та неймовірно динамічний на далеких заїздах. Елегантний і у той же час практичний, ідеальний вибір для сучасного стилю життя та вибір прими балерини та популярної ведучої Катерини Кухар.

Розкішний седан Porsche Panamera із вигодою до 16%****

Спортивний седан преміум класу створений спеціально для водія. Porsche Panamera вабить своєю досконалістю, вражає потужністю та дарує неймовірні відчуття за кермом. Саме зараз офіційна дилерська мережа Porsche в Україні пропонує виняткові умови придбання Porsche Panamera E-Hybrid, Panamera 4 та 4S 2019 року виробництва наявних на складі в Україні.

Характеристики

Panamera 4

Panamera 4S

Panamera E-Hybrid

Потужність

330 к.с.

440 к.с.

462 к.с.

Крутний момент

6400 об/хв

6600 об/хв

6500 об/хв

Прискорення

від 0 до 100 км/год за 5,6 секунди

від 0 до 100 км/год за 4,4 секунди

від 0 до 100 км/год за 4,6 секунди

Максимальна швидкість

262 км/год

289 км/год

276 км/год

Більше деталей доступно на офіційному сайті porsche.ua

На створення першої легендарної моделі Panamera компанію Porsche AG надихнули американські перегони на витривалість «Carrera Panamericana», започатковані урядом Мексики в 1950 році. Компанія планувала розробити 4-місний спортивний автомобіль з кузовом хетчбек, стрімкою лінією даху та великим багажним відділенням.

Незважаючи на 3 попередньо створених концепти, 2009 року з’явилася Panamera – абсолютно нова модель та сучасна ікона спортивного стилю. Вона стала першим поколінням відомих у всьому світі автомобілів цієї лінійки.

Коли весь світ поринає у святкування Дня Святого Валентина, час зробити собі та своїй половинці найкращий подарунок, що поєднує неймовірні емоцій, першокласний досвід керування, пристрасний драйв та виняткову розкіш. Подарунок, який запам’ятається на все життя.

*Під спеціальними умовами мається на увазі надання вигоди до 14% на Porsche Cayenne у пакетній комплектації Winner Package із 3,0-літровим двигуном V6. Термін дії пропозиції: з 05 лютого до 31 березня 2020 року, або до моменту продажу останнього автомобіля на складі в Україні, на який розповсюджується дія пропозиції (в залежності від того, що наступить раніше). Пропозиція діє в офіційній дилерській мережі Porsche на всій території України, окрім АРК та зони проведення Операції об'єднаних сил. Остаточна вартість автомобіля вказується у договорі купівлі-продажу на дату його укладання. Авто на зображенні можуть відрізнятися від запропонованих в салонах офіційних дилерів Porsche в Україні. Деталі у офіційних дилерів Porsche в Україні.
**Під подарунком мається на увазі придбання комплекту зимових коліс Porsche Cayenne за 0,01 гривню.
***Під вигодою мається на увазі знижка на моделі Macan 2019 року від діючої ціни прайс-листа, вигода розраховується за курсом на winner.ua. Вона розповсюджується лише на автомобілі в наявності. Строк дії пропозиції з 1 до 29 лютого 2020 року або до повного продажу визначеного переліку автомобілів. Про нього можна дізнатися в офіційних дилерів Porsche. Остаточна вартість авто уточнюється в офіційних дилерів або на porsche.ua. Кількість авто обмежена.
****Під вигодою мається на увазі знижка на моделі Panamera 4, 4S та E-Hybrid від діючої ціни прайс-листа, вигода розраховується за курсом розміщеним на winner.ua. Вигода розповсюджується лише на автомобілі в наявності. Строк дії пропозиції з 5 лютого до 31 березня 2020 року або до повного продажу визначеного переліку автомобілів. Перелік автомобілів можна дізнатися в офіційних дилерів Porsche. Остаточна вартість потребує уточнення у офіційних дилерів Porsche та на Porsche.ua. Кількість авто обмежена.

13.02.2020