18 травня Porsche вперше презентує нові моделі онлайн

18 травня Porsche вперше представить аудиторії дві нові моделі 911 у форматі онлайн. На веб-сторінці www.911-magazin.porsche.de три послідовні епізоди розкриють глядачам технічні особливості нових автомобілів, їх дизайн та історію. Через соціальне дистанціювання і скасування масових презентацій, Porsche презентує нові моделі журналістам та шанувальникам у віртуальному форматі.

Віце-президент з питань комунікацій, сталого розвитку та політики в Porsche AG, доктор Себастьян Рудольф підкреслив, що саме такий дух новатора, як у Porsche, потрібен у період коронавірусу. Вперше компанія представить аудиторії 2 нові моделі спорткарів виключно у діджитал форматі. Презентація буде інформативною та вражаючою – такою, як очікують від Porsche. «Це буде на екрані, але ближче, ніж будь-коли – фактично, у Вашій вітальні. Ми вперше використовуємо телевізійний канал 9:11 Magazine для віртуальних прем'єр, де представимо найсучасніші технології та досвідчених експертів. Використовуючи такий підхід, ми посилюємо комунікацію та присутність бренду у діджитал каналах», – резюмував Себастьян Рудольф.

Коротко про епізоди платформи 9:11

найбільш зручні умови придбання автомобіля, які діють до 31 березня 2020 року:

• 18 травня. Презентація розпочнеться зі світової прем'єри першої з нових моделей 911. Доктор Франк-Стеффен Уоллізер, віце-президент модельного ряду 911 та 718, розповість про нові можливості автомобіля разом із амбасадорами бренду Porsche – зіркою тенісу Марією Шараповою та гонщиком Йоргом Бергмейстером. Тизер епізоду доступний на веб-сайті 911-magazin.porsche.de.
  • 26 травня. Другий епізод розкриє історію Porsche та фактори, які надихнули на світову прем’єру другої з нових моделей: ексклюзивної лімітованої версії, що поєднує сучасну технологію транспортних засобів та елементи дизайну з минулого.
  • 2 червня. В третьому та останньому епізоді, Porsche фокусується на особливостях авто лімітованої версії. Керівник персоналізації та класики Porsche AG Александр Фабіг, директор Special Vehicle у Porsche Exclusive Manufaktur Борис Апенбрінк та директор із дизайну інтер'єру стилю Porsche Іво ван Хультен пояснять ексклюзивні характеристики нової моделі.

18.05.2020